Blerje online


Shërbim
24/7


Pagesë
e sigurt


Transport
FALAS


Kudo në
Shqipëri


Telefona me
Garanci të Përjetshme

eBill

Fatura elektronike, brenda javës së parë të çdo muaji, kudo ku jeni, dhe pa pagesë.

(613) 606-4061

ONE LIFE

Thjesht duke u regjistruar, ju përfitoni vizita mjekësore dhe kontroll komplet FALAS.

Mëso më shumë
419-902-5286

Planet me kontratë SMART

Internet pa limit dhe mijëra minuta kombëtare dhe ndërkombëtare

484-322-6246
(434) 480-6037

Telekom Electronic Beats

Telekom prezanton Telekom Electronic Beats Albania.

Mëso më shumë